Kattoremontit

Ammattilaisemme tekevät laadukkaita kattoremontteja sekä tasokkaita kattopinnoituksia. Kauttamme saat puolueettoman arvioinnin kattosi tarvitsemasta toimenpiteestä, oli se sitten kattoremontti tai kattopinnoitus.

Kattoremontti joudutaan tekemään silloin, kun kattopinnoitus tai muut huoltotoimenpiteet ovat jääneet tekemättä liian pitkäksi aikaa tai ne ovat olleet riittämättömiä.

Katemariaaleilla on tietty elinkaarensa ja ne joudutaan vaihtamaan määrättyyn ikään saavuttaessa. Säännöllisellä katon puhdistuksella ja huollolla katteen elinikä voidaan maksimoida.

Mikäli vesikate on ollut vaurioituneena pidemmänkin aikaa voi kattoremontin lisäksi tarvita myös muuta remonttia esimerkiksi yläpohjassa tai seinärakenteissa.

Suorittamamme kattoremontit sisältävät yleisesti vesikatemateriaalin ja aluskatteen vaihdon sekä kattorakenteiden uusimista tarvittaessa.

Hoida kattoasi säännöllisesti sillä ajoissa tehty huolto ja kattopinnoitus säästävät selvää rahaa ja pitävät rakennuksesi arvoa yllä. Kattopinnoitus on yleensä noin 75% edullisempaa kuin kattorementti.

Vesikatto on ulkona säällä kuin säällä altistuen auringon säteilylle, lämpötilavaihteluille sekä vedelle sen kaikissa olomuodoissa. Nämä kovat sääolosuhteet saavat alkuperäisen katemateriaalin halkeilemaan, lohkeamaan ja rapistumaan sekä lopulta irtoamaan. Mikäli huoltoa ja korjauksia ei tehdä ajoissa niin pelkkä kattopinnoitus ei enää auta vaan katto on uusittava.

Ole meihin yhteydessä niin autamme sinua arvioimaan katon huoltotoimenpiteiden tarpeen.

Safiro Oy

Y-tunnus 2496572-0

 

Myynti ja asennus